Noticias > Comercio Vehículos

Vuit detinguts a Barcelona per transportar vehicles robats al nord d'Àfrica

27/01/2010
Successos.- Vuit detinguts a Barcelona per transportar vehicles robats al nord d'Àfrica

Ayer, 10.49
Europa Press


La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona quatre holandesos i quatre marroquins com a presumptes autors dels delictes de robatori de vehicle i falsificació de document als quals se'ls han intervingut set turismes de gamma alta quan pretenien embarcar-los per al seu enviament al nord d'Àfrica. Seguir leyendo el arículo

L'operació, portada a terme al port de Barcelona, es va desenvolupar en diferents fases al llarg d'aquest mes, quan els integrants d'aquesta xarxa van intentar embarcar els vehicles per transportar-los. Els cotxes arribaven a Barcelona des d'Holanda, conduïts pels detinguts mateixos.

Després de robar els cotxes a Holanda, presumiblement usaven dades fraudulentes en documentacions per obtenir plaques provisionals holandeses amb les quals matricular els vehicles per al seu viatge a Barcelona, ciutat elegida estratègicament per la seva operativitat internacional portuària.

Els detinguts, amb edats compreses entre els 20 i 30 anys, quatre d'ells residents a Espanya i quatre més a Holanda, van passar a disposició judicial, de la mateixa manera que els vehicles intervinguts.
CONTACTO

Tel. 972 21 08 92
info@corve.org
C/Barcelona 35, entr. A
Girona
HORARIO

Lunes a jueves
Mañana: 8:30 a 13:30
Tarde: 15:00 a 18:00
Viernes
Mañana: 8:30 a 14:30
© Corve. Asociación. Empresarios de comercio y reparación de vehículos y embarcaciones. comarcas gerundenses. | Aviso legal